Skip to main content

Bij aKadeemi geloven we dat vakantie een leuke en verrijkende ervaring voor kinderen moet zijn. Daarom bieden we STE(A)M-gerichte vakantiekampen die kinderen de kans geven om te leren en te ontdekken in een praktijkgerichte, boeiende omgeving.

Onze kampen zijn ontworpen om kinderen kennis te laten maken met de spannende wereld van wetenschap, technologie, techniek, wiskunde en kunst. We bieden een verscheidenheid aan activiteiten en experimenten die zowel leerzaam als leuk zijn, zodat kinderen kunnen leren en ontdekken terwijl ze genieten van hun vrije tijd van school.

We hechten veel waarde aan STEAM, waarbij we kunst toevoegen aan het traditionele STEM-concept. Onze kampen bieden een platform waar kinderen niet alleen wetenschap, technologie, techniek en wiskunde kunnen verkennen, maar ook hun creativiteit kunnen ontketenen door kunst in het leerproces te integreren. Dit betekent dat naast experimenten en technische uitdagingen, kinderen ook de kans krijgen om hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen, of het nu gaat om het maken van kunstwerken geïnspireerd op wetenschap of het ontwerpen van technische oplossingen met een esthetische touch. We geloven dat STEAM-kampen kinderen in staat stellen om holistisch te leren en hun creatieve en analytische geest te cultiveren

Een van de belangrijkste kenmerken van onze kampen is dat ze praktisch en interactief zijn. Kinderen worden aangemoedigd om betrokken te raken en actief deel te nemen aan de experimenten en activiteiten, waardoor ze een gevoel van eigenaarschap en voldoening krijgen terwijl ze leren.

Onze kampen worden geleid door ervaren instructeurs die gepassioneerd zijn over STE(A)M-onderwijs. Ze begeleiden en ondersteunen de kinderen tijdens hun ontdekkingstocht en helpen hen om complexe concepten te begrijpen en kritische denkvaardigheden te ontwikkelen.

Naast de praktische activiteiten omvatten onze kampen ook excursies en bezoeken van gastsprekers waar mogelijk. Deze ervaringen geven kinderen de kans om de toepassingen van de concepten die ze leren in de praktijk te zien en te horen van professionals.

Bij aKadeemi geloven we dat elk kind het potentieel heeft om uit te blinken. Onze kampen zijn ontworpen om een ondersteunende en boeiende omgeving te bieden waar kinderen kunnen leren en groeien, en om een levenslange interesse in bèta/techniek aan te wakkeren.

Nieuwsgierig geworden?

Ontdek meer over onze opwindende vakantiekampen en boek vandaag nog een onvergetelijk avontuur voor uw Kleine Helden! Ga naar onze Vakantiekampen-pagina en verzeker hun plekje voor een leerzame en leuke ervaring bij aKadeemi. Wacht niet langer, laat het avontuur beginnen!