Skip to main content

Verzamel de leukste patches!

Verdien patches en verzamel ze allemaal. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over onze leuke patches.

De ideale aanmoediging voor heldengedrag

Onze kleine helden motiveren om zich voor 100% in te zetten om iemand anders te helpen, rekening te houden met de natuur en de beestjes, hun beste beentje voor te zetten… gaat nog beter wanneer je hen kan belonen met een leuke patch. Door deze patch, die eigenlijk dienst doet als trofee, worden ze herinnerd aan hun goede daad of aan een leuk avontuur. 

Hun zelfvertrouwen krijgt een extra boost en ze mogen met reden fier zijn op hun prestatie! Dankzij de patch kunnen onze helden aan anderen tonen wat ze hebben verwezenlijkt of hebben ze een leuk verhaal te vertellen. Het helpt hen de beste versie van zichzelf te worden!

Wij creëren, samen met jullie helden, de leukste vakantiekamp-momenten. We geloven dat kinderen op kamp echt mooie herinneringen maken en dat ze al spelend enorm veel bijleren. Echter soms gebeurt het dat een held niet naar een kamp kan komen. Dat vinden we echt heel spijtig. Om deze helden ook de kans te geven om op kamp te gaan, willen we hun ouders financieel bijstaan. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar allerlei mogelijkheden.

Alles op een rijtje
  • 14 verschillende patches
  • Super leuke verzamel Rugzak
  • Je helpt helden die het financieel moeilijker hebben
Soorten patches
  • Kamp Patches
  • Opdrachten Patches

Een leuke vakantie voor elke held

Om iedereen de kans te geven op kamp te gaan, werken we samen met UiTinVlaanderen Zo kunnen we alvast een stuk tegemoet komen waar nodig. Maar omdat we nog meer helden willen bijstaan, zijn we het nog verder gaan zoeken… Deze verre zoektocht bracht ons bij de Amerikaanse, of in ons geval de Canadese, scouts

In het Royal Tyrrell Museum in Canada werden we verrast door een groep van meisjesscouts die heel enthousiast op ontdekking gingen doorheen het museum. Toen we hen uitleg vroegen over hun patches, toonden ze heel fier wat ze allemaal hadden verdiend. De meisjes dragen hun patch op een lint, welke ze altijd bij hen hebben.

“In het Royal Tyrrell Museum in Canada werden we verrast door een groep van meisjesscouts die heel enthousiast op ontdekking gingen doorheen het museum.”

Nathalie Van AschMede-oprichter aKadeemi

We zetten ons samen in

Deze super leuke ontdekking moesten we gewoon introduceren in onze werking. En als we ons allemaal samen inzetten, bereiken we veel meer. Het is een leuke manier om onze helden te betrekken bij het creëren van iets moois en het werkt motiverend voor hen. 

Om de patches van je held toonbaar te maken voor anderen en om ze vooral ook altijd bij te hebben, hebben we een leuke rugzak op maat van je held. Ideaal ook om de drinkbus en lunch van je held in te stoppen wanneer ze op kamp gaan.

Verdien patches en verzamel ze allemaal. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over onze leuke patches.

Een overzicht van al onze patches

*Beweeg je muis over de patch voor meer info

Mini Held

Je eerste kampje!

Jouw held heeft zijn eerste kamp goed doorstaan en kan met trots deze patch dragen!

Maxi Held

Je vijfde kampje!

Jouw held is al gewend aan de kampen van aKadeemi en kent de belangrijkste regels al uit zijn hoofd..

Super Held

Je 25ste (!) kampje!

Jouw held is een doorwinterde aKadeemi-held. Onze kampjes kennen geen geheimen meer. Hij/zij kan soms zelfs een animator helpen!

Handboek Held

Jij grote slimmerik!

Je held kent ons helden-handboek-moto helemaal vanbuiten en hij kan trots meezingen met ons aKadeemi lied.

Eco Held

Voor een betere wereld!

Je held is ecologisch ingesteld. Hij/zij kan als de beste sorteren, neemt (samen met jullie) vaker de fiets dan de wagen, heeft geen afval mee door gebruik te maken van een brooddoos, koekjesdoos, drinkbus etc.

Beste Vriend Held

Twee handen op 1 buik!

Jouw held bracht zijn vriend(in) mee op kamp. Dat is geweldig leuk en verdient een mooie herinnering!

Kom gepakt en gezakt naar het kamp met onze leuke rugzak

Verdient jouw held deze leuke rugzak om op kamp te gaan? Hij is op maat van je held, niet te groot en niet te klein. Daarenboven heeft de zak al een leuke eerste patch met de superhelden van aKadeemi op. Je kan hem in drie kleuren verkrijgen: een mooi donkerroos exemplaar, een intens groene variant of een tijdloze grijze die je met alles kan combineren.

Als jouw held al de patches van aKadeemi kan verzamelen, dan geraken ze er net op. Ideaal dus! Koop hem nu meteen hier.

Jarige Held

Hip-Hip Hoera!

Ben je jarig op kamp? Dan kan je deze aankopen en krijgt jouw held hem als geschenkje mee naar huis!

Atoom Held

En de nobelprijs gaat naar…

Deze kan je alleen verdienen op specifieke kampen, waarin je zeker een wetenschappelijke proef zal uitvoeren.

Eropuit Held

We zijn ermee weg!

Jouw held ging mee op uitstap met aKadeemi en hij/zij deed dit geweldig goed! Ze zeiden dat we nog een keertje mogen terug komen...

Groene Held

Fauna & Flora liefde

Jij bent een echte natuurverkenner. Je toont altijd respect voor de planten en de dieren. Als er een dier in nood is, dan help je.

Show Held

Verdien deze patch op een kamp dat eindigt met een voorstelling. Na de show, krijg je hem dan mee naar huis.

Dappere Held

Dat was even schrikken!

Om deze patch te verdienen moet je held zijn angst overwinnen. Hij kan deze op elk kampje verdienen, maar hij is uiteraard niet gemakkelijk om te verdienen.

Helpende Held

Jouw held heeft deze week flink geholpen. De animatoren hadden zelf bijna geen werk meer. Bedankt voor alle hulp!

Onze Held

We houden van jullie!

Deze kan je kopen en (bijna) overal op strijken waar je maar wil! Je krijgt hem automatisch wanneer je een leuke rugzak van aKadeemi koopt.

Hoe, wat, waar, wanneer... Lees het hier!

Hoe geraak ik aan een patch?

Er bestaan verschillende soorten patches. Je hebt de patches die je alleen kan verdienen op een bepaald kamp en je hebt patches die je tijdens elk kamp kan verdienen door de bijhorende opdrachten te vervullen. Je kan de opdrachten per patch hierboven terugvinden.

Bij de aankoop van je kamp of na het volbrengen van de opdrachten, ontvang je van ons een speciale link. Via deze weg kan je de patch aankopen. De prijs van een patch kan verschillen, maar ligt tussen €1 en €3

Hoe bevestig ik mijn patch?

Je kan al onze patches gemakkelijk bevestigen door hen op je rugzak te strijken. Ben jij net wat handiger? Dan kan je hen ook extra goed vastmaken met naald en draad.

Wanneer krijg ik mijn patch?

Wanneer je hebt deelgenomen aan een kamp waarbij je een patch kan verdienen, krijg je deze op het einde van het kamp mee naar huis. Vraag hem gerust aan onze animatoren indien ze het zouden vergeten!

Wanneer je een missie-patch hebt verdient, krijgt je held van onze animatoren alvast een bewijsje (soort medaille/diploma?) mee naar huis. Jij ontvangt nadien van ons een mailtje met een code, zodat je de patch online kan bestellen. Wij zorgen ervoor dat de patch zo snel mogelijk bezorgt wordt!

Was je ziek op het kamp?

We bekijken samen welke opdrachten je nog mee hebt gedaan. Mogelijks heb je hem tijdens deze opdrachten al verdiend!

Hoe kom ik aan mijn eerste patch?

Er zijn twee mogelijkheden. Bij de aankoop van onze leuke rugzak, krijg je automatisch je eerste patch! Deze hebben we reeds voor jou bevestigd. Of bij de aankoop van je eerste kamp, kan je de patch 1e kamp aankopen. Je held ontvangt zijn patch dan op het einde van zijn 1e kampje!

Kan ik de patches gewoon kopen?

Neen! Je kan niet zomaar al onze patches kopen. Sorry not sorry… Je moet deze verdienen. 🙂

Kamp Patches

Deze patches kan je bij het bestellen van je kampje meteen mee bestellen. Je kan ze vooral verzamelen door specifieke kampen te boeken of door meermaals onze kampjes bij te wonen.

Opdrachten Patches

Deze patches kan je kleine held enkel verdienen door zeer specifieke opdrachten uit te voeren. Opdracht volbracht? Dan krijgt je kleine held een getuigschrift met daarop een speciale link naar de website!

Interesse in onze kampjes? bekijk alvast ons aanbod!

Kom gepakt en gezakt naar het kamp met onze leuke rugzak