Skip to main content

Steun aKadeemi

en maak het verschil!

Welkom in de wondere wereld van aKadeemi, waar elke dag een nieuw avontuur is en elk kind een held kan zijn. Onze hartstocht ligt in het verzorgen van de beste vakantiekampen, vol plezier en ontdekkingen. Met een paar simpele stappen kan je ons helpen om nog meer glimlachen, gegiechel en ‘aha’-momenten te creëren.

Jouw bijdrage geeft onze Kleine Helden grote avonturen!

Welkom op de ‘Steun Ons’-pagina van aKadeemi! Hier bij aKadeemi geloven we dat elk kind een held is, en elke held verdient een avontuur. Maar achter elk groot avontuur staan geweldige supporters zoals jij. Jouw steun helpt ons om magische en onvergetelijke kampervaringen te creëren voor kinderen van alle achtergronden.

Ben je klaar om een glimlach te toveren op de gezichten van onze Kleine Helden? Ontdek de verschillende manieren waarop je kunt bijdragen aan hun avonturen en hoe jouw hulp ons helpt groeien. Van financiële steun tot het delen van onze missie, elke actie van jou telt!

Zonder subsidies en met de gedrevenheid om altijd de hoogste kwaliteit te bieden, zijn we op een spannend punt aangekomen.

Investeer in de Toekomst

Word deel van aKadeemi’s toekomst door te investeren via een Winwinlening. Met jouw investering kunnen we onze kampen verder ontwikkelen en uitbreiden, terwijl je geniet van fiscale voordelen. Investeer in de jeugd en zie jouw bijdrage groeien, zowel financieel als in de lachende gezichten van kinderen.

Waarom investeren in aKadeemi via de Winwinlening?

  1. Dubbel voordeel: Verdien 4% rente en geniet van een jaarlijks belastingkrediet van 2,5% op het openstaande kapitaal van je lening.
  2. Risicobeperking: In het zeldzame geval dat aKadeemi de lening niet kan terugbetalen, kun je tot 30% van het verschuldigde bedrag terugkrijgen via een eenmalig belastingkrediet.
  3. Ondersteun Geweldige Vakantiekampen: Je investering stelt ons in staat om kinderen onvergetelijke ervaringen en levensvaardigheden te bieden
Lees hier alles over onze WinWinLening

Shop & Steun

Doe je online aankopen via Trooper en steun aKadeemi zonder extra kosten. Shop bij je favoriete webshops en een percentage van jouw aankoop gaat direct naar onze organisatie. Het is een eenvoudige manier om bij te dragen terwijl je shopt voor de dingen die je liefhebt.

 

Hoe aKadeemi Steunen met Trooper: Een Stap-Voor-Stap Gids

  • Stap 1: Surf naar onze Trooper pagina via onderstaande knop (of zoek op www.trooper.be onze vereniging)
  • Stap 2: Kies een Online Winkel Trooper heeft samenwerkingen met een breed scala aan online winkels. Kies de winkel waar je iets wilt kopen en klik op hun link op de Trooper-website.
  • Stap 3: Shop Zoals Normaal Doe je aankopen zoals je normaal zou doen. Er is geen extra kost voor jou. De webshop betaalt een percentje aan aKadeemi.
  • Stap 4: Bevestiging Na je aankoop krijg je een bevestiging van Trooper dat je aankoop is geregistreerd en dat aKadeemi gesteund zal worden met je aankoop.
Ga naar onze Trooper pagina

Draag Ons Symbool

Toon je steun en liefde voor aKadeemi met onze unieke patches en rugzakken. Elke patch die ze verdienen, vertelt een verhaal over hun groei en avonturen bij aKadeemi. Met de aankoop van deze patches ondersteun je niet alleen onze Kleine Helden direct, maar help je ons ook om ons kampaanbod toegankelijk te maken voor meer kinderen.

Lees hier alles over onze patches

Directe Donatie

Elke donatie, groot of klein, is als een cape voor ons: het geeft ons de kracht om te vliegen! Doneer direct en zie hoe jouw bijdrage onze kampen transformeert in een nog geweldigere ervaring voor elk kind.

Graag doneren? Stort een bijdrage op rekeningnummer BE93 1431 0213 7667.

Laten we samen een ongelooflijke impact maken! Jouw steun geeft ons de mogelijkheid om kinderen van alle achtergronden welkom te heten, hun zomer vol te laden met leerrijke pret en ons arsenaal aan speelmateriaal uit te breiden. Steun ons vandaag nog en wordt de held in het verhaal van onze kleine helden!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een mailtje naar info@akadeemi.be