Skip to main content

De paasvakantie belooft dit jaar extra bijzonder te worden met ons nieuwste kamp: ‘Awel, waar blijft mijn spel?!‘, een unieke samenwerking met De Aanstokerij VZW. Dit kamp is een gouden kans voor onze Kleine Helden om de wereld van spelletjes op een geheel nieuwe manier te ontdekken en zelf deel te nemen aan het creatieve proces van spelontwikkeling.

Wat Gaat Er Gebeuren?

In ‘Awel, waar blijft mijn spel?!‘, gaan we verder dan het simpelweg spelen van bordspellen of digitale games. Het kamp duikt diep in de kunst van het creëren van spellen, waarbij de deelnemers nieuwe speltechnieken, brainstormmethoden en de magie van het ontwerpproces ontdekken. De bedoeling is niet alleen om bestaande spellen te spelen en ervan te genieten, maar ook om samen nieuwe spellen te bedenken en te creëren. Onze Kleine Helden worden uitgedaagd om hun fantasie de vrije loop te laten, samen te werken en innovatieve ideeën te vertalen naar echte, speelbare spellen.

Meer over De Aanstokerij

De Aanstokerij is geen onbekende in de wereld van spel en educatie. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van speltechnieken en het bespreekbaar maken van maatschappelijke thema’s door middel van spelvormen, staat De Aanstokerij garant voor een ervaring die zowel leuk als leerzaam is. Hun expertise in het stimuleren van creativiteit, samenwerking en kritisch denken maakt hen de perfecte partner voor dit avontuurlijke kamp.

Waarom Dit Kamp?

Voor onze Kleine Helden is dit kamp een unieke kans om actief deel te nemen aan het creatieve proces en te leren dat spelletjes meer zijn dan alleen vermaak. Het is een gelegenheid om vaardigheden te ontwikkelen zoals probleemoplossend denken, teamwerk en communicatie, essentieel in zowel de speelkamer als daarbuiten. Bovendien biedt het werken met De Aanstokerij hen een kijkje achter de schermen van de spelontwikkeling, van idee tot uitvoering.

Dus, als je kleine avonturier klaar is om de volgende stap te zetten van speler naar maker, dan is ‘Awel, waar blijft mijn spel?!‘ het perfecte kamp voor deze paasvakantie. Laten we samen de grenzen van verbeelding en creativiteit verleggen. Schrijf je in en ontdek wat er allemaal mogelijk is in de wereld van spellen!

Schrijf je nu in

Nieuwsgierig geworden?

Ontdek meer over onze opwindende vakantiekampen en boek vandaag nog een onvergetelijk avontuur voor uw Kleine Helden! Ga naar onze Vakantiekampen-pagina en verzeker hun plekje voor een leerzame en leuke ervaring bij aKadeemi. Wacht niet langer, laat het avontuur beginnen!

Close Menu

Onze heldenlijn

Maatschappelijke zetel:
Van Hoeystraat 31, 2800 Mechelen
T. +32 487 31 25 58
E. info@akadeemi.be