Skip to main content

Zomerkampen 2022
Villa Zonnebloem

Het zomeraanbod voor kinderen van 3 tot 12 jaar in Mechelen

Deze zomer kunnen je helden met ons mee op een nieuw onvergetelijk avontuur. Tijdens de zomervakantie (4 juli t.e.m. 19 augustus) kan van 8 uur tot 18 uur bij ons terecht voor goed begeleide kampen op kindermaat.

Een onvergetelijke zomer in Mechelen

Deze zomer kunnen jullie helden wekelijks mee op een nieuw onvergetelijk avontuur. Bijna de volledige zomervakantie kan je van 8 uur tot 18 uur bij ons terecht voor goed begeleide kampen op kindermaat.

Maandag 04/07 - Vrijdag 08/07

De totempaal met een verhaal

Elke indianenstam heeft wel een totempaal, maar de onze is echt heel speciaal. Alleen het opperhoofd kent de betekenis, van het geschrift uit de geschiedenis. Met een tooi op ons hoofd, wordt dit een superkamp, beloofd.

Maandag 11/07 - Vrijdag 15/07

Tjonge jonge, wat een longen!

Alleen de grootste atleten behalen een podiumplaats op deze olympische spelen. We gaan veel sporten en spelen, want bewegen is gezond. Een klein beetje competitief zijn, mag zeker ook op deze spelen. 🏅

Maandag 18/07 - Vrijdag 22/07 (4d)

Bliksemsnel kokkerellen

Al enkele jaren op rij hebben onze kleine koks veel bijgeleerd. De recepten krijgen een update en dit jaar krijgen we zelfs kookles van één van de beste bakkers van Vlaanderen. We gaan voor de 4 sterren!

Maandag 25/07 - Vrijdag 29/07

Lalala land

We kiezen samen met de kinderen een thema voor onze musical. We knutselen decors en attributen. We oefenen en we spelen af en toe ook een leuk spel.

Maandag 01/08 - Vrijdag 05/08

Het elexir van Hoefnix

Een van de druïden van de Galliërs zit met een groot probleem. Hij ontbreekt enkele ingrediënten om zijn elixer af te werken. Dit elixer hebben de Galliërs nodig om heel sterk te worden en goed te kunnen vechten tegen de Romeinen!

Maandag 08/08 - Vrijdag 12/08

Marionet Retteketet

We verwelkomen onze marionet Dorothea. Ze is haar draden kwijt, waardoor ze nu maar een gewone pop is. Wij helpen haar om terug een marionet te worden! Spijtig genoeg kunnen we Dorothea niet meer naar huis nemen, dus maken we onze eigen pop.

Dinsdag 16/08 - Vrijdag 19/08 (4d)

Met Eor door het Krijt

Met Eor trekken we op pad doorheen het tijdperk van de dinosaurussen. Hopelijk blijft ons lokaal er nog staan met die gevaarlijke meteoor op komst. 😉

Niet gevonden wat je zocht? Of zit je nog met vragen?

Kom gepakt en gezakt naar het kamp met onze leuke rugzak