Skip to main content

T-end van de zomer!

In samenwerking met Natuurpunt

T-end van de zomer, lees je dat goed? Het einde van onze zomer zit er bijna op en die sluiten we af in een tent! Voor ons laatste kamp gaan we kamperen.

T-end van de zomer! (Ma 29/08– Di 30/08)

T-end van de zomer, lees je dat goed? Het einde van onze zomer zit er bijna op en die sluiten we af in een tent! Voor ons laatste kamp gaan we kamperen.

Speciaal voor onze oudere helden tussen 6 en 12 jaar voorzien we een super leuke afsluiter en trekken we de nacht in. Samen met Natuurpunt gaan we op nachtvlinderjacht.

Alvorens we onze helden introduceren aan de experten, bereiden we ons voor op deze spannende donkere uren. Naast nachtvlinders vliegt er nog heel wat anders rond. Om niet vol muggenbeten te staan, gaan we ons hiertegen wapenen. Ook onze tent opzetten kan een hele klus zijn, tenzij je natuurlijk een heel gemakkelijke versie hebt… We leren elkaar alvast beter kennen en maken ons slaapplekje klaar. Een lekkere vlinderpasta kan niet ontbreken als avondmaal. Ook in de ochtend koken we een eigen potje of pellen we een eitje. In ieder geval worden onze magen goed gevuld om nadien het Mechels Broek in te trekken op zoek naar plantenkennis.

  • Dit kampje is met 1 overnachting, avondmaal, ontbijt en middagmaal 🙂
  • Je ontvangt ook onze leuke kamprugzak.
  • Opgelet! Dit kampje is niet voor een volledige week (ma 29/08 – di 30/08)
  • €90 + vrije bijdrage Natuurpunt

Ziet jouw held het niet zitten om een nachtje in de tent door te brengen? We voorzien 1 grote tent om met een groepje samen te hokken. Nog een stap te ver? Ophalen kan eventueel ook, geef ons gerust een seintje.

Informatie

Datum: Ma 29/08– Di 30/08
Leeftijd: 6 jaar – 12 jaar
Uur: Ma tussen 8u30 en 9u tot di 16u (afhalen tot 17u)
Locatie: Chiro Muizen (Heerweg 8, 2812 Muizen)
Inlusief: Avondmaal, ontbijt & middagmaal
Prijs: vanaf €90 + vrije bijdrage Natuurpunt

In samenwerking met

Reserveer hier

Niet gevonden wat je zocht? Of zit je nog met vragen?

Kom gepakt en gezakt naar het kamp met onze leuke rugzak