Skip to main content

Zomerkampen 2022

Het zomeraanbod voor kinderen van 3 tot 12 jaar in Mechelen

Deze zomer kunnen je helden met ons mee op een nieuw onvergetelijk avontuur. Tijdens de zomervakantie (4 juli t.e.m. 19 augustus) kan van 8 uur tot 18 uur bij ons terecht voor goed begeleide kampen op kindermaat.

Een onvergetelijke zomer in Mechelen

Deze zomer kunnen jullie helden wekelijks mee op een nieuw onvergetelijk avontuur. Bijna de volledige zomervakantie kan je van 8 uur tot 18 uur bij ons terecht voor goed begeleide kampen op kindermaat.

Maandag 04/07 - Vrijdag 08/07

(Volzet) Cirque de Flambé

Oooh nee dat klinkt gevaarlijk! Geen zorgen, want we gaan niet met echt vuur aan de slag. Maar of we gekke toeren gaan uithalen en spannende dingen gaan doen, dat zeker!

Maandag 04/07 - Vrijdag 08/07

Awel, waar blijft mijn spel?! (6-9 jaar)

Koning Roi kan niet goed tegen zijn verlies en wij zijn het beu om steeds hetzelfde spel te spelen! We overtuigen de koning om ook andere spellen te spelen.

Maandag 04/07 - Vrijdag 08/07

Awel waar blijft mijn spel?! (+9 jaar)

Samen met de Aantokerij ontdekken we nieuwe spelen en vormen we bestaande spelen om via brainstormtechnieken. Elke dag bekijken we spel vanuit een ander uitgangspunt om zo tot een gloednieuw spel te komen.

Maandag 11/07 - Vrijdag 15/07

(Volzet) De geheime aanbidder van de moraalridder

Iedereen kent wel de ridders van de orde van de Ronde Tafel, maar bijna niemand kent de moraalridder. Onze moraalridder maakt geen deel uit van de orde, maar hij weet wel goed om te gaan met zwaard, schild en woord.

Maandag 11/07 - Vrijdag 15/07

(Volzet) Acht keer de zwaartekracht

Welkom bij de vlieg-aKadeemi! Hier zijn we allemaal een beetje superheld. En superhelden zijn heel goed in vliegen! Wanneer ze in de problemen komen, vinden ze snel een oplossing.

Maandag 18/07 - Vrijdag 22/07 (4d)

De totempaal met een verhaal

Elke indianenstam heeft wel een totempaal, maar de onze is echt heel speciaal. Alleen het opperhoofd kent de betekenis, van het geschrift uit de geschiedenis. Met een tooi op ons hoofd, wordt dit een superkamp, beloofd.

Maandag 18/07 - Vrijdag 22/07 (4d)

Hier ben IK baas

Baas zijn over je eigen lichaam en geest. Het is niet zo vanzelfsprekend als we vaak denken. Deze week leren we meer in onszelf geloven en proberen we onze angsten te overwinnen.

Maandag 25/07 - Vrijdag 29/07

Cirque de Flambé

Oooh nee dat klinkt gevaarlijk! Geen zorgen, want we gaan niet met echt vuur aan de slag. Maar of we gekke toeren gaan uithalen en spannende dingen gaan doen, dat zeker!

Maandag 25/07 - Vrijdag 29/07

Tjonge jonge, wat een longen!

Alleen de grootste atleten behalen een podiumplaats op deze olympische spelen. We gaan veel sporten en spelen, want bewegen is gezond. Een klein beetje competitief zijn, mag zeker ook op deze spelen. 🏅

Maandag 01/08 - Vrijdag 05/08

Het goddelijke virus van papyrus

Is het een goddelijk stukje papier? Wat zal de farao daarvan denken?! We trekken naar het oude Egypte en ontdekken een vreemd geschrift, gekke Egyptische figuren, mysteries en veel meer. ⚱️

Maandag 01/08 - Vrijdag 05/08

Laat mij geRUST

Deze week komen we tot rust, ontwikkelen we een positiever zelfbeeld en vergroten we ons zelfvertrouwen dankzij de dagelijkse yoga-workshops van

Evi, onze vaste Snubbelbubbel-partner! Daarnaast voorzien we allerlei leuke doe- en knutselactiviteiten in hetzelfde thema als dat van de yogales. 🧘‍♀️

Maandag 08/08 - Vrijdag 12/08

(Volzet) Met Eor door het Krijt

Met Eor trekken we op pad doorheen het tijdperk van de dinosaurussen. Hopelijk blijft ons lokaal er nog staan met die gevaarlijke meteoor op komst. 😉

Maandag 08/08 - Vrijdag 12/08

(Volzet) Lalala land

We kiezen samen met de kinderen een thema voor onze musical. We knutselen decors en attributen. We oefenen en we spelen af en toe ook een leuk spel.

Dinsdag 16/08 - Vrijdag 19/08 (4d)

(Volzet) Het elexir van Hoefnix

Een van de druïden van de Galliërs zit met een groot probleem. Hij ontbreekt enkele ingrediënten om zijn elixer af te werken. Dit elixer hebben de Galliërs nodig om heel sterk te worden en goed te kunnen vechten tegen de Romeinen!

Niet gevonden wat je zocht? Of zit je nog met vragen?

Kom gepakt en gezakt naar het kamp met onze leuke rugzak