T-End van de zomer!

T-end van de zomer, lees je dat goed? Het einde van onze zomer zit er bijna op en die sluiten we af in een tent! Voor ons laatste kamp gaan we de natuur in.

  • Voor de Mini Helden gelden de gebruikelijk ‘kamp-regels’. ‘s Morgens brengen en ‘savonds ophalen.
  • MAAR, staat je kleine held te popelen om ook eens te overnachten in een tent? Dat kan voor 1 nachtje. Boek dan snel het Grote held- overnachtingspakket en blijf samen met jouw kleine held een nachtje slapen onder de sterrenhemel.
  • Wij voorzien middagmaal, fruitjes, vier-uurtjes en drankjes.
  • Je ontvangt ook onze leuke kamprugzak met aKadeemi patch.

Stap 1 - Selecteer uw held

SKU: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Zomervakantie 2024
T-End van de zomer!

Na een zomer vol onvergetelijke avonturen, sluiten we het seizoen af met ons T-End van de Zomer! De naam zegt het al: het is tijd om met een tent de zomer af te sluiten in de natuur, waar we nog één keer volop genieten van het buitenleven.

Onze dagen brengen we door met verkennen en ontdekken. Van het Mechelsbroek, waar we speuren naar insecten en dieren, tot het bos van Chiro Muizen, waar we onze tenten opslaan en kampen bouwen – elk moment is gevuld met avontuur en natuur.

Maar dat is nog niet alles! We werken samen met Natuurpunt Mechelen om mottenvallen op te zetten, waarbij we het nachtleven van deze fascinerende wezens van dichtbij bekijken. En als we geluk hebben, vangen we zelfs een glimp op van een spitsmuis!

T-End van de Zomer is niet zomaar een kamp; het is een viering van de natuur, een laatste zomergroet en een kans om nieuwe vrienden te maken. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waar natuur, plezier en avontuur hand in hand gaan.

Staat jouw kleine held te popelen om een nachtje door te brengen in een tent? Dat kan! Boek het Grote held-overnachtingspakket en blijf samen met jouw kleine held een nachtje slapen. Wij voorzien avondmaal en onbijt voor jou en je kleine held. (+ middagmaal voor je kleine held)

In samenwerking met

Bijkomende informatie

Leeftijd

3 – 7 jaar (Mini Held)

Locatie

Mechelen (Chiro Muizen)

Periode

Zomervakantie 2024

Datum

Zomer Week 9 (26/08/2024 – 30/08/2024)

Beschikbaarheid

Vrij

Kampuren

Van 8u tot 18u

Startdatum

26/08/2024

Einddatum

30/08/2024

Provincie

Antwerpen