T-End van de zomer! (Ma 28/08 – Woe 30/08)

T-end van de zomer, lees je dat goed? Het einde van onze zomer zit er bijna op en die sluiten we af in een tent! Voor ons laatste kamp gaan we kamperen.

  • Voor de kleinste helden gelden de gebruikelijk ‘kamp-regels’. ‘s Morgens brengen en ‘savonds ophalen. Snack en boterhammetjes zelf meenemen.
  • MAAR, staat je kleine held te popelen om ook eens te overnachten in een tent? Dat kan voor 1 nachtje. Boek dan snel het Grote held- overnachtingspakket en blijf samen met jouw kleine held een nachtje slapen onder de sterrenhemel.
  • Je ontvangt ook onze leuke kamprugzak met aKadeemi patch.
  • Opgelet! Dit kampje is voor 3 dagen (ma 28/08 – woe 30/08)

Stap 1 - Selecteer uw heldd

NULL
SKU: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Zomervakantie 2023
T-End van de zomer!

T-end van de zomer, lees je dat goed? Het einde van onze zomer zit er bijna op en die sluiten we af in een tent! Voor ons laatste kamp gaan we kamperen.

Speciaal voor onze kleinste helden tussen 3 en 6 jaar voorzien we een super leuke afsluiter en trekken we de nacht in. Samen met Natuurpunt gaan we op nachtvlinderjacht.

Alvorens we onze helden introduceren aan de experten, bereiden we ons voor op deze spannende donkere uren. Naast nachtvlinders vliegt er nog heel wat anders rond. Om niet vol muggenbeten te staan, gaan we ons hiertegen wapenen. Ook onze tent opzetten kan een hele klus zijn, tenzij je natuurlijk een heel gemakkelijke versie hebt… We leren elkaar alvast beter kennen en maken ons slaapplekje klaar. Een lekkere vlinderpasta kan niet ontbreken als avondmaal. Ook in de ochtend koken we een eigen potje of pellen we een eitje. In ieder geval worden onze magen goed gevuld om nadien het Mechels Broek in te trekken op zoek naar plantenkennis.

Staat jouw kleine held te popelen om een nachtje door te brengen in een tent? Dat kan! Boek ‘het Grote held-overnachtingspakket‘ en blijf samen met jouw kleine held een nachtje slapen. Wij voorzien avondmaal en onbijt voor jou en je kleine held. (+ middagmaal voor je kleine held)

In samenwerking met

Bijkomende informatie

Leeftijd

3 – 7 jaar (Mini Held)

Locatie

Mechelen (Villa Zonnebloem)

Periode

Zomervakantie 2023

Startdatum

28/08/2023

Einddatum

30/08/2023

Beschikbaarheid

Vrij

Kampuren

Van 8u tot 18u