Zomerkampen 2020

Het zomeraanbod voor kinderen van 3 tot 12 jaar in Mechelen

Een onvergetelijke zomer in Mechelen

Deze zomer kunnen jullie helden wekelijks mee op een nieuw onvergetelijk avontuur. Bijna de volledige zomervakantie kan je van 8 uur tot 18 uur bij ons terecht voor goed begeleide kampen op kindermaat.

Woensdag 1/07 - Vrijdag 03/07 (3d)

Marionet retteketet

Al de kinderen kennen de pop Jules! Wat als wij nu eens onze eigen pop zouden maken? We laten onze pop allerlei leuke avonturen beleven.

Maandag 06/07 - Vrijdag 10/07

Pech met Stan (S.O.S.)

Stan Op Staan heeft altijd pech. Hij belandt van het ene ongeluk in het andere. Gelukkig kan hij rekenen op onze hulp! En gelukkig kunnen wij rekenen op de hulp van enkele helden, die zich dagelijks inzetten om mens, dier en natuur te helpen en te beschermen.

Maandag 13/07 - Vrijdag 17/07

Jumanji

We worden in de bordgames opgezogen en belanden midden in een groot spel. Als levende pion, moeten we goed nadenken over onze volgende zet. Wat dacht je van levende stratego en een groot zeeslag spel met echt water?

Maandag 20/07 - Vrijdag 24/07 (4d)

Een internetverbod in de grot

Oh nee, er is geen Netflix, geen computer, geen internet en zelf geen bed!

Er is geen ijskast met lekkers, geen kast met koekjes, geen licht als het donker wordt… er is niks!

Maandag 27/07 - Vrijdag 31/07

Laat mij geRUST

Deze week komen we tot rust, ontwikkelen we een positiever zelfbeeld en vergroten we ons zelfvertrouwen dankzij de dagelijkse yoga-workshops van Evi!

Maandag 03/08 - Vrijdag 07/08

Kom uit je schelp

Kamiel de kreeft heeft dringend nood aan een nieuwe schelp om in te wonen. Het is belangrijk de juiste schelp te vinden! De schelp mag niet te groot en niet te klein zijn, ze moet de juiste vorm hebben en ze mag niet te zwaar zijn.

Maandag 10/08 - Vrijdag 14/08

Bliksemsnel kokkerellen (Nelly)

Altijd handig zo een kleine kok in huis. We hebben dan wel geen grootkeuken bij aKadeemi, toch kunnen we creatief aan de slag met eten.

Maandag 10/08 - Vrijdag 14/08

Bliksemsnel kokkerellen (Rhino)

Altijd handig zo een kleine kok in huis. We hebben dan wel geen grootkeuken bij aKadeemi, toch kunnen we creatief aan de slag met eten.

Maandag 17/08 - Vrijdag 21/08

Het elexir van Hoefnix

Een van de druïden van de Galliërs zit met een groot probleem. Hij ontbreekt enkele ingrediënten om zijn elixir af te werken. Aan ons om Hoefnix te helpen de nodige ingrediënten te verzamelen.

Niet gevonden wat je zocht? Of zit je nog met vragen?

Probeer onze heldenlijn