Het dagboek van Kar & Tijn

Je kleine superheld bezig houden is niet altijd even makkelijk. Zeker niet in tijden van Corona, waar ze constant binnen moeten zitten. Geen vriendjes op bezoek, geen leuke uitstapjes op de planning, steeds hetzelfde speelgoed, …

Nu ook onze paaskampen dreigen weg te vallen, kwamen we als trotse ouders van een (bijzonder) actieve peuter op het idee om al onze kleine helden een speels aanbod te bezorgen. Om hun gedachten van thuis ‘vastzitten’ even te verzetten en om de tijd die ze nu thuis spenderen leuk in te vullen.

Veel heb je daarvoor niet nodig. Echt niet. Wat huiselijke producten, een gezonde dosis creativiteit en de verbeeldingskracht van je superheld. Hou ons dagboek komende periode in de gaten voor leuke activiteiten, tips & tricks en je dagelijkse dosis inspiratie. We doen ons best om om de 3 dagen een bladzijde aan te vullen.

Met deze doe-activiteiten, op maat van kleine helden, speel je als ouder een cruciale rol. Je kan de fantasie van je kind een boost geven en helemaal meegaan in het verhaal. Wedden dat ook jij even vergeet dat je thuis ‘vastzit’?

Dag 1 – SOS hulp gevraagd

Oh nee! Alle artsen zijn druk in de weer.
Word jij onze superheld in nood?

Dag 3 – Grote keukenheld

Nieuwe lichting jong keukengeweld
En daarna lekker mee smullen!

Dag 5 – Luk Down de uitvinder

Operation ocean clean-up!
Wij zijn dol op wetenschap

Dag 7 – Zero Waste

Hallo oud afval
Hallo nieuw speelgoed

Dag 9 – Kar Holmes & Tijn Poirot

Wat nu? Kar is plots verdwenen!
Kan jij het mysterie oplossen?

Dag 11 – Ready, set, go

Geen sport meer? Geen probleem!
Ontdek onze binnen-huis-spelen

Dag 13 – Coming soon

Nog eventjes wachten
We zijn aan het werk

Dag 15 – Coming soon

Nog eventjes wachten
We zijn aan het werk

Dag 17 – Coming soon

Nog eventjes wachten
We zijn aan het werk

Creativiteit stimuleren

Kleine superhelden hebben de wildste ideeën. Ze kunnen eenvoudige problemen goed oplossen, waardoor wij ook veel van hen kunnen leren. Dan helpt het om de tijd te vertragen om te reflecteren of weg te dromen en er vernieuwende ideeën kunnen ontstaan.

Inclusie

We bekijken samen met de mentors hoe we jouw superheld het best kunnen helpen. Iedereen leert met iedereen omgaan en we benutten elkaars kwaliteiten. Bij aKadeemi doen we er alles aan om iedereen te verwelkomen. In ons team veroordelen we elkaar niet.

Groei

In aKadeemi krijgt elke mentor een eigen groep waarin hij/zij onze superhelden met de nodige vaardigheden en kennis opleidt. Om het zelfvertrouwen van de mentor te bevorderen en diens alertheid op peil te houden, krijgt hij/zij regelmatig zelf les.

Welbevinden

Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige kinderen. Bij aKadeemi zorgen we voor voldoende ondersteuning en flexibiliteit om werk en privé op elkaar af te stemmen. Wij investeren in onze mensen om zo competente, gelukkige en goed gemotiveerde begeleiders te hebben.